Grote Afrikaanse olifant figuur






Category: FIGURINES GEANTES
De Afrikaanse olifant is tegenwoordig het grootste landdier; hij kan tot 4 meter hoog worden en ongeveer 7 ton wegen. Hij leeft voornamelijk in Sub-Sahara Afrika maar ook ten noorden van Zuid-Afrika. Dit zoogdier is gemakkelijk te herkennen aan zijn lange ivoren slagtanden, die alleen al tot 100 kg kunnen wegen, en zijn slurf die hij gebruikt om te eten. In tegenstelling tot zijn neef, de Aziatische olifant, heeft hij grotere oren, minder haar en een meer gebogen rug. De soort neemt tegenwoordig af door stroperij maar ook door de geleidelijke vernietiging van zijn leefgebied.
Voor het betalen
Beschikbare betaalmethoden en het eindtotaal staan bij het afrekenen.
Wanneer uw bestelling vertrekt
Houd rekening met verwerking en vervoer.
Standard Shipping: Verwerking (werkdagen) 0–1; Transport (werkdagen) 7–15.
Express Shipping: Verwerking (werkdagen) 0–1; Transport (werkdagen) 7–15.
Voorwaarden bekijkenEen terugbetaling vragen
Neem met uw bestelnummer contact op over terugbetaling.
Vraag vóór het retourneren naar de terugbetalingstermijn.
Voorwaarden bekijkenBezorgkosten
Controleer de kosten voor de bestemming en gekozen dienst.
Standard Shipping · Verenigde Staten: US$ 0,00
Express Shipping · Verenigde Staten: US$ 3,99
Voorwaarden bekijkenEen artikel retourneren
Controleer de voorwaarden voordat u iets terugstuurt.
Verenigde Staten · Retourtermijn (dagen na ontvangst): 30. Retourmethode: Per post. Retourkosten: Verkoper betaalt.
Voorwaarden bekijken
